Dagje markt:

Een dagje naar de markt is voor veel ouderen helaas niet meer weggelegd. Dit kan door gezondheid, mobiliteit, invaliditeit, geen vervoer of welk argument dan ook. Stichting Memories Together heeft de wens hier een helpende hand in te zijn.

Stichting Memories Together kan 8 personen voor de deur ophalen, naar de markt brengen en weer voor de deur afzetten. In overleg kan dit in een half dagdeel zodat de kosten zeer beperkt zijn voor de deelnemers. (Zie prijsoverzicht).

De frequentie van dit uitje kan wekelijks zijn of worden of twee wekelijks of zelfs 2x per maand. Reserveren dient u ruim van te voren te doen om continuïteit van de rolstoelbus te kunnen waarborgen.

Vaak kan dit gerealiseerd en geïnitialiseerd worden via de welbekende buurthuizen, zorginstellingen en/of de welbekende lokale organisaties.

Wij zijn géén beltaxi maar uitsluitend een stichting die het welzijn van de medemens op het oog heeft. De bus van Stichting Memories Together is tevens ingericht voor mindervaliden vervoer en voorzien van een zware gekeurde lift. De vrijwillige chauffeurs zijn gescreend en voorzien van BHV. U wordt dus op professionele wijze vervoerd.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord via telefoon of e-mail.

“De man met een nieuw idee is een dwaas, tot het idee een succes blijkt te zijn..”