Eenzame ouderen:

Het is de wens van Stichting Memories Together om i.s.m. zorginstellingen, stichtingen en organisaties  o.a. de eenzame ouderen in de Noordoostpolder en op Urk uit het isolement te halen. Maar ook als iemand zelf dit initiatief naar buiten brengt en een rolstoelbus nodig heeft en een groep gezellige ouderen bij elkaar brengt. Dat is één van de doelstellingen van Stichting Memories Together. (Lees Missie & Doel).

De rolstoelbus kan per half of heel dagdeel worden ingezet voor diverse activiteiten en is toegankelijk met hulpmiddelen, rolstoel of scootmobiel. Ook hier geldt weer hoe voller de rolstoelbus hoe gezelliger en ook een stuk gezonder voor de portemonnee.  (zie: Prijs overzicht)

Als u 8 personen (maximaal) bij elkaar hebt kunt u op reis met Stichting Memories Together naar een locatie van uw keuze. De prijs is niet onderhandelbaar maar is erg laag omdat wij met vrijwilligers werken en alleen maar de afschrijving en kosten van de rolstoelbus in rekening brengen.

De bus van Stichting Memories Together is tevens ingericht voor mindervaliden vervoer en voorzien van een zware gekeurde lift. De vrijwillige chauffeurs zijn gescreend en voorzien van BHV. U wordt dus op professionele wijze vervoerd.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord via telefoon of e-mail.

“Je hoeft niet bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn.”