Gastenboek:

Wilt u ook een berichtje achterlaten voor de medewerkers van Stichting Memories Together of voor een bezoeker? Aarzel niet en laat wat horen. Wij zien er naar uit wat u te vertellen of te melden hebt.

Het bestuur Stichting Memories Together

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat Stichting Memories Together het beoordeeld heeft.
Stichting Memories Together behoud het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Adri de Feike Adri de Feike uit Almere heeft geschreven op januari 17, 2020 om 7:10 am:
Beste medewerkers, Gaan jullie ook zoiets opzetten in Almere? We kijken met belangstelling naar alle ontwikkelingen. De plannen, ontwikkelingen maar vooral ook hoe alles gedeeld wordt. Complimenten. Adri
Lisan Menu Lisan Menu uit Emmeloord heeft geschreven op januari 3, 2020 om 2:18 pm:
Goedemiddag!

Mijn naam is Lisan Menu.
Binnen de Noordoostpolder zet ik mij in als VN ambassadeur inzake VN verdrag Handicap. Ik heb contacten met onder andere de gemeente en sluit zoveel mogelijk aan bij werkgroepen op het gebied van inclusie / toegankelijkheid.

Ik zou alleen graag nog meer input willen over de toegankelijkheid binnen de Noordoostpolder. Wat is er top geregeld? Wat kan beter?
U kunt uw input mailen naar:
menulisan@gmail.com.
Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Vriendelijke groet Lisan Menu
Evelien Weerstand Evelien Weerstand uit Urk heeft geschreven op januari 3, 2020 om 1:50 pm:
Hoi allemaal, de beste wensen voor 2020. Complimenten over de gang van zaken, de opzet van de stichting en hoe duidelijk alles is. Hoop dat jullie gauw kunnen gaan rijden.
Evelien
Hester de Wreede Hester de Wreede uit Vollenhove heeft geschreven op januari 3, 2020 om 5:44 am:
Aan alle medewerkers van deze stichting. Mooi initiatief, ik volg jullie al vanaf het begin, lees alle krantenberichten en jullie nieuwsbrieven. Wat een mooie dagbesteding hebben jullie. Fijn dat het kan in deze tijd van onrust en verharding. Een dikke pluim.
Ronald Beekman Ronald Beekman uit Emmeloord heeft geschreven op januari 2, 2020 om 6:10 pm:
Beste Stichting Memories Together. Allereerst alles wat wenselijk is voor 2020. Nog een paar dagen vrij en heerlijk de tijd jullie website te lezen en te bewonderen. Wat hebben jullie de zaakjes mooi voor elkaar, complimenten. Duidelijk, helder en transparant. Een voorbeeld voor velen. Dan de doelstelling(en) één woord GEWELDIG. Daar is echt behoefte aan hier in de omgeving. Ik zie er naar uit. Dank voor het initiatief en veel succes, Ronald.
Harm Mulder Harm Mulder uit Vollenhove heeft geschreven op januari 1, 2020 om 5:02 pm:
Beste Mike, ik herkende je omdat je bij mijn moeder een Scootmobiel had gebracht. Wat een initiatief man wat mooi. Complimenten over de website. Moeder gaat mee hoor houd er rekening mee. Alle goeds voor 2020 en heel veel succes.
Heidy de Koning Heidy de Koning uit Rhenen heeft geschreven op december 27, 2019 om 10:48 am:
Beste stichting, surfend op internet ben ik jullie website tegen gekomen. Complimenten en wat een prachtige doelgroepen. Werk zelf in de zorg en er is veel verdriet waar ook wij tegen aan lopen. Ga vooral zo door.
Frans Verhaege Frans Verhaege uit Emmeloord heeft geschreven op december 26, 2019 om 7:27 pm:
Beste Inge en Mike, wat fijn dat jullie weer een stichting hebben. Ik heb alles nauwlettend gevolgd en ben niet verbaasd. Ik zie uit naar de mooie projecten zoals jij het altijd noemt. Complimenten voor de website maar dat is je wel toevertrouwd. Succes Frans
Johan de Klaver Johan de Klaver heeft geschreven op december 23, 2019 om 6:24 pm:
Beste Mike, Complimenten hoe je met de nieuwe stichting aan het werk bent. Ik zie dagelijks mega mooie en ingrijpende veranderingen. Bijzonder hoe je dit op een professionele manier aanpakt. Het ontbreekt de achterban niet aan informatie en JA,….. je bent transparant naar buiten toe. Erg waardevol. Veel zegen Mike en ik hoop dat je tot zegen mag zijn. Johan
Wim van Dorp Wim van Dorp uit Kampen heeft geschreven op december 13, 2019 om 10:19 am:
Ik wens de stichting en de betrokkenen veel succes, plezierige en memorabele herinneringen, en bovenal God's zegen toe.
Mike van de Beek Mike van de Beek uit Marknesse heeft geschreven op december 13, 2019 om 8:34 am:
Beste Lezer(s), Het verhaal heeft een schitterende wending genomen. Eerst wilde ik (Mike van de Beek) een rolstoelbus op de banden zetten onder eigen naam en beschreven bij de notaris. Om diverse redenen zou ik voordeel daarvan hebben. (kunt u lezen via https://memoriestogether.nl/bestuur-mike-van-de-beek/ )

Maar,....... vanuit het bedrijfsleven, en vooral verschillende bedrijvenclubs kwamen er signalen dat dit niet zo'n heel goed idee zou zijn. Daarom is Stichting Memories Together in het leven geroepen waarvan de akte inmiddels is opgemaakt door Notaris Prummel uit Emmeloord.

De Rolstoelbus zal dus onder de naam van de Stichting worden aangeschaft. Dit heeft helaas ook financiële consequenties. Als eerste vervalt de BPM-vrijstellingsregeling per 01-01-2020. Dat houd in dat bij aanschaf nieuw er een bedrag van minimaal € 16.000,= Euro aan BPM betaald moet worden. Dit is een bittere pil. We zullen dus een heel stukje langer onderweg zijn om het gewenste bedrag bij elkaar te halen. Alle hulp is welkom.

Er was nog een optie een wagen uit Duitsland te halen, (Dit moet voor de 31e december 2019 op naam zijn gezet) maar daar is het kapitaal niet voor aanwezig)

Toch is het de wens om zoals ik altijd heb gedaan open en transparant te zijn en te blijven dus ik hoop en verwacht dat de partijen die liever zagen dat wij een stichting zouden worden ook zullen bijdragen. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Vanaf 1 januari 2020 willen wij deze website volledig professioneel en goed werkend in de lucht hebben. Suggesties, ideeën of opmerkingen kunt u naar mij toe mailen: info@mikevandebeek.nl

Vriendelijk dank zover
Mike van de Beek Mike van de Beek uit Marknesse heeft geschreven op december 12, 2019 om 3:48 pm:
Ik wens Stichting Memories Together veel succes en ZEGEN toe.

“Er zijn 3 soorten mensen in de wereld: diegenen die er voor zorgen dat er iets gebeurd, diegenen die kijken naar hoe dingen gebeuren en diegenen die zich afvragen wat er gebeurd is.”