Hoe kunt u helpen?

Uw steun is van harte welkom!
Stichting Memories Together ontvangt geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van giften en van de inzet van vrijwilligers. Elk stukje steun is daarom ook van harte welkom! Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt helpen. U kunt donateur, vriend, of éénmalige schenking doen. Ook kun je zelf in actie komen, door vrijwilliger te worden of een actie op te zetten. In het menu vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden en een inschrijfformulier (volgt)

Uw gift is nóg NIET aftrekbaar!
Stichting Memories Together is nóg géén Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij gaan daar wel zo snel mogelijk mee aan het werk. U krijgt wel een zogeheten brief van gift van ons over het bedrag wat u schenkt.

Bedrijven die sponsoren komen op de sponsorpagina te staan met hun log, korte omschrijving en als men op het logo klikt komt men uit bij het bedrijf wat mee doet. Dit blijft staan zolang Stichting Memories Together blijft bestaan.

Omdat Memories Together een stichting is die officieel ANBI erkend is, kunnen uw bijdragen voor een gedeelte worden aftrokken bij de belasting. Het welbekende mes snijd in dit geval aan twee kanten. Hoe mooi kan het zijn.

Wilt u meer informatie? Bel gerust of stuur een e-mail, wij staan u graag te woord.

 

“Als je iets goeds ziet, geef dan een compliment. Als je iets fouts ziet, bied dan je hulp aan”.