Maxvitaal:

Maxvitaal is een moderne zorgwinkel waar iedereen terecht kan voor een groot assortiment zorgmiddelen, deskundig advies, verschillende diensten en tal van kortingsvoordelen. (Klik op één van de afbeelding om de website te bezoeken) De winkel is bewust toegankelijk, modern en gezellig ingericht. Voor al uw vragen en/of problemen gaan wij graag voor u op zoek naar een passende oplossing. Eenvoudig, veilig en snel artikelen aanschaffen kan ook via onze webwinkel.

Op de toonbank staat een mooie A4 console met daarin de omschrijving van de Rolstoelbus actie die op dit moment gaande is voor Stichting Memories Together. Goed in het zicht en dicht bij de kassa zodat een ieder het kan zien en lezen. Vele mensen hebben al een donatie gedaan volgens de eigenaren Chalong de Bruin & Ronnie Prins en de geldbus raakt aardig vol. Hoe mooi is dit initiatief. Wie,… welk bedrijf gaat er volgen……? Zoals je ziet met een kleine inzet een groot gebaar. Stichting memories Together dankt beidde ondernemers voor dit lieve gebaar.

   

Maxvitaal is gevestigd in Emmeloord, 8302 EJ aan De Deel 12. Makkelijk parkeren en voor een ieder toegankelijk. Wordt u dit allemaal teveel, wij leveren ook thuisservice. Bel voor uitgebreide info of stuur een e-mail.

“Het beste medicijn is 3x daags een complimentje”