Jeugd NOP/URK:

De jeugd heeft de toekomst is een uitspraak die wij met regelmaat horen. Dan moet er ook wel een toekomst zijn voor deze jeugd. Een Uitzicht wat de jeugd zelf ook inziet. En dat is wat er veel mist bij de jeugd, uitzicht, duidelijkheid, eerlijkheid een leven met regelmaat een veilig thuis. We hebben helaas te maken met veel gebroken gezinnen en dat heeft o.a. zijn weerga.

Een eigen plek in de maatschappij. Dat kan voor verschillende onder ons een flinke uitdaging zijn. Omdat jij de wereld soms net even anders bekijkt. Wij, als Stichting Memories Together willen kijken naar jou zoals je bent en willen samen met jou een leuke dag uit gaan wat jij nodig hebt in je leven. Even SAMEN er op uit, andere omgeving, lotgenoten ontmoeten. Een fijne omgeving waar jij jezelf mag zijn, even ontspannen, zodat je het beste van jezelf kunt laten zien.

Daarom werkt Stichting Memories Together met diverse zorginstellingen en organisaties samen om hier invulling aan te geven. Samen kunnen wij een half of heel dagdeel er op uit met de rolstoelbus. 

We kunnen naar het Kuinre bos, een dagje Dolfinarium, Dierentuin Emmen, de Orchideehoeve, Gewoon een route rijden, Dagje Veluwse bossen, de Ginkelse heide, en noem maar op. Ideeën en suggesties zijn uiteraard van harte welkom.

Wilt u meer informatie? Bel gerust of stuur een e-mail, wij staan u graag te woord.

“Waar een wil is, is een weg; waar geen wil is, is wel een omweg en waar onwil is, is altijd wel een uitweg.”