Onze rolstoelbus:

Stichting Memories Together heeft (nóg niet) één aangepaste rolstoelbus die u kunt huren inclusief een eigen chauffeur van Stichting Memories Together.  Onze bus is voorzien van een automatische versnellingsbak en geschikt voor het vervoer van 9 personen inclusief chauffeur. Ook past in deze bus maximaal 4 rolstoelen.

Deze rolstoelbus wordt ingezet voor de ouderen die vereenzamen, de jeugd met een rugzakje waarmee wij korte tochtjes en uitjes organiseren om hen uit het isolement te halen. (Lees: Missie & Doel) Daarnaast zal de rolstoelbus ingezet worden om de lege gaten op te vullen bij diverse organisaties op Urk en Noordoostpolder, die toch wel heel graag een rolstoelbus ter beschikking willen hebben. Dit kan voor een half of heel dagdeel.

Uitgangspunt van Stichting Memories Together is, dat wanneer je de handen ineen slaat er maximaal gebruik en rendement gehaald kan worden uit de investering die is gedaan maar ook om de exploitatie kosten in de hand te houden.

Aangepast vervoer voor het hele gezin of een groep Met onze rolstoelbus hebt u aangepast vervoer voor het gehele gezin of voor een hele groep mensen in een rolstoel! Ideaal voor een excursie, een dagje uit of een (korte) vakantie. Meld bij het reserveren wel graag hoeveel personen in rolstoel en hoeveel begeleiders er mee gaan. Dan passen wij de inrichting van de bus daarop aan. Dit alles uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Ophaal- en terugbrengtijden Als u voor één doordeweekse dag een rolstoelbus van ons huurt, dan kunt u deze op de betreffende dag ’s ochtends ophalen tussen 9:00 en 10:00 uur en dezelfde dag rond 17:30 uur terugbrengen. Bij het huren voor een hele week, bijvoorbeeld vrijdag tot vrijdag, dan geldt: ophalen op vrijdag tussen 09:00 en 10:00 uur en ook terugbrengen een week later op vrijdag tussen 09:00 en 10:00 uur. Wilt u de rolstoelbus later terug komen brengen, dan zijn wij genoodzaakt om hiervoor een extra bedrag in rekening te brengen. In principe is het niet mogelijk om in het weekend rolstoelbussen op te halen of terug te brengen. Wilt u een rolstoelbus voor een weekend van ons huren, dan kunt u deze vrijdagochtend tussen 09:00 en 10:00 ophalen en maandag tussen 09:00 en 10:00 uur terugbrengen. Dit allemaal uitsluitend als de eigen projecten niet in  het geding komen. Bekijk hier het prijzenoverzicht.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord via telefoon of e-mail.

“Van zij die niets te zeggen hebben zijn zij die zwijgen ’t aangenaamst.”