ROC Friese Poort

[metaslider id=”712″]ROC Friese Poort – Emmeloord organiseert elk jaar een kerstmarkt op school. Zo ook in 2019 en nu op woensdag 18 december van 10:00u t/m 15:00u. Als afgevaardigden van het ROC ben ik (Mike van de Beek) benaderd door Max Maarssen (2e jaars) die mij  een e-mail stuurde met de mededeling dat dit jaar de opbrengst van deze kerstmarkt naar de ROLSTOELBUS Actie zou gaan en het was inmiddels al goedgekeurd door de directie van het ROC.

Kijk daar wordt je nu warm van.” was mijn reactie, daar wordt je nu echt blij van dat zelfs de jeugd er warm voor loopt en deze doelgroepen wil helpen. Op maandagmorgen zaten wij met de hele ploeg bij het ROC om de tafel en waren we aan het brainstormen.  Daar kwam o.a. uit dat de 1e jaars de kerstmarkt op zich zouden nemen m.b.t. organiseren en een verantwoording hierin nemen. Tevens zeer verrassend kreeg ik te horen dat de volledige opbrengst naar de ROLSTOELBUS gaat.

Er is o.a. gekozen om één kraampje te voorzien met lekker warme rookworsten met- of zonder broodje. Tevens is er door de 1e jaars een briefje gemaakt wat is uitgedeeld aan ouders en leerlingen waarop men bestelling kon plaatsen. 3 overheerlijk met goudbekroonde vers gemaakte rookworsten van de ambachtelijke slager, voor de prijs van € 6,50 (per drie). Alle andere kraampjes hebben deze zwoegers allemaal zelf gevuld.

Deze mededeling heeft o.a. in 2 kranten gestaan, dus aan publiciteit heeft het niet gelegen. (zie ook MEDIA Kranten)

   

Enkele foto’s  en een filmpje wat de leerlingen van het ROC Friese Poort – Emmeloord allemaal hebben gedaan. Allemaal SUPER bedankt.

   

Met dank aan alle leerlingen, directie en leerkrachten van het ROC Friese Poort te Emmeloord. Vandaag 18 december 2019 een schitterend bedrag opgehaald van € 1.300,= Euro. GEWELDIG.

Dit is nu een schitterend voorbeeld hoe je een actie op poten kunt zetten. Wil je hier eens over praten wat de mogelijkheden zijn?  Bel gerust of stuur een e-mail, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Het bestuur Stichting memories Together