Vrienden van:

Voor € 100,- per jaar bent u al een vriend(in) van Stichting Memories Together. Wij houden u dan op de hoogte van al onze activiteiten en u heeft mogelijkheden de rolstoelbus tegen gereduceerd tarief te gebruiken. Bedrijven die als vriend een mooi bedrag sponsoren of ons in natura steunen, kunnen (in overleg) hun logo op onze website plaatsen.

Uw bijdragen zal worden gebruikt voor de exploitatie kosten van de bus zodat wij de doelgroepen kunnen blijven rijden en de doelstellingen continueren. Zie onze bankgegevens:

Omdat Memories Together een stichting is die officieel ANBI erkend is, kunnen uw bijdragen voor een gedeelte worden aftrokken bij de belasting. Het welbekende mes snijd in dit geval aan twee kanten. Hoe mooi kan het zijn.

Wilt u meer informatie? Bel gerust, wij staat u graag te woord of stuur een e-mail.

Stichting Memories Together werkt uitsluitend met vrijwilligers die zich inzetten om deze doelgroepen een fijne dag te bezorgen. Samen met u blijft dit lukken.

“Op het pad der vriendschap bloeien de mooiste bloemen. Ze heten verdraagzaamheid, eerlijkheid, hulpvaardigheid en vertrouwen”.