Vac: Chauffeur:

Stichting Memories Together werkt uitsluitend met vrijwilligers. Iedereen die iets voor ouderen en jeugd wil doen, is van harte welkom om in ons team mee te komen doen. Vooral chauffeurs zijn welkom die op de bus willen rijden en onze deelnemers willen begeleiden bij uitstapjes en eventueel boodschappen doen. Mensen die het gezellig vinden om contact met ouderen en jeugd aan te gaan, in staat zijn een rolstoel te duwen indien nodig, een arm te geven en een boodschappentas te dragen, kunnen veel betekenen voor onze klanten en voor Stichting Memories Together. Je bent vrij, eigen baas met een eigen verantwoording. Hoe mooi kun je het hebben.

De chauffeur die de rolstoelbus rijdt voor Stichting Memories Together is ons visite kaartje.  Wij zijn daarom op zoek naar de juiste mensen die ons hierbij willen helpen en ondersteunen. Wij als Stichting Memories Together hebben de wens een goede pool van chauffeurs en de juiste back-up te realiseren om continuïteit te kunnen garanderen voor onze cliënten, zorginstellingen, stichtingen, organisaties en onze achterban. 

Dit vraagt echter een bepaalde houding en vaardigheden van de chauffeur.

Functie kwalificaties:
– U bent geduldig;
– Vriendelijk; 
– Stressbestendig; 
– Flexibel en in het bezit van een rijbewijs B.;
– U hebt affiniteit met de doelgroepen;
– Het liefst in bezit van BHV;
– Indien nodig en gewenst door opdrachtgever in pak/kostuum;
Tevens dient u kennis te hebben van de regio Noordoostpolder & Urk:

Wij hebben de wens dat elke chauffeur minimaal BHV heeft. Wij zijn bezig om te kijken wat of de mogelijkheden zijn voor een opleiding. Elke chauffeur wordt tevens gescreend door een rijschool om te kijken of er voldoende vaardigheden aanwezig zijn alvorens bij ons te komen rijden.

Naast het rijden dient de rolstoelbus schoongemaakt te worden. Zowel buiten- als binnenzijde moet eventueel na elke rit weer smetteloos zijn. Zo ook daar waar nodig onderhoud aan banden(spanning), vloeistoffen van de motor.

Met flexibel wordt bedoeld dat u tussen 06:00u ’s morgens en 24:00u ’s avonds ingezet kan en wil worden. Er wordt zelf gedacht om in het weekend met gestelde doelgroepen te rijden om hen uit het isolement te halen. Wij zoeken naast “vaste”chauffeurs ook chauffeurs die tijdens ziekte en vakantie van de “vaste” vrijwillige chauffeur(s) kunnen en willen invallen.

Lijkt u dit wat..? Wilt u wat betekenen voor de gemeenschap..? Ziet u het zitten om samen met een enthousiast team van Stichting Memories Together deze werkzaamheden uit te voeren..? Draagt u de doelgroepen een warm hart toe? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail.

Graag uw volledige CV, NAW-gegevens en motivatie toezenden.

Hebt u eerst nog vragen, opmerkingen of suggesties..? geen dan even een telefoontje. Wij staan u graag te woord.

“Als de kans zich niet voordoet, creëer hem dan.”